Naam
 Bericht
Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(3)
(3) Kiann
0

Lieve juffen. Ik kwam binnen als een klein jongetje, ik heb gelachen, gespeeld, gevlogen, gerend, geschreeuwd, geknutseld, gehuild, geintjes gemaakt, veel gepoept en heerlijk genoten. Nu ben ik groot en moet ik jullie verlaten! Bedankt voor het vertrouwen in mij, dit heeft mij mede doen groeien tot wie ik ben. Ik wil jullie dus bedanken dat jullie mij de weg hebben laten zien. Zo ook geef ik jullie de weg voor nog meer kinderen (waaronder mijn broertje en zusje haha) Dikke knuffel en zal jullie nog vaak zien.(2) Richard & Tanja
0

Wij zijn heel tevreden over "De Rammelaar".
Onze dochter Shannon wordt met open armen ontvangen en krijgt gelijk een knuffel.
Door de vele ervaring gaan de leidsters relaxed maar ook met zorg met de kinderen om.
De verschillende leeftijden zorgen dat de kinderen rekening met elkaar leren houden en samen kunnen spelen.

(1) Sabine
0

Onze dochter kon niet wennen aan de grote crèche waar zij ongeveer een halfjaar heeft opgezeten.
Het zag er mooi uit met een grote speelhal en een groot buiten. Maar ook iedere week en elke dienst een andere leidster. Er werd gewerkt met veel invalkrachten. Helaas door mijn werktijden in de zorg moest ik wel bij deze crèche blijven. Via een buurvrouw kwam ik in aanraking met "De Rammelaar". De crèche zag ervan binnen goed uit en oma zou Julie l dag per week brengen. Er werd meteen aangeboden om eerder open te gaan, zodat Julie beide dagen naar de Rammelaar zou kunnen.
Julie is helemaal opgebloeid op de Rammelaar. Een huiselijke overzichtelijke omgeving met een redelijke grote buiten ruimte om te spelen. Zomers worden de badjes tevoorschijn getoverd en spelen zij met fietsjes, auto's en de zandbak. Er worden spelletjes gedaan, zowel binnen als buiten. Daarnaast maken zij ook uitstapjes naar de kinderboerderij of het park. Lachend zwaait zij mij uit en lachend haal ik haar weer op. Soms zingt zij een liedje, die ik niet ken of wat ik met haar heb gezongen. Dan weet ik ze hebben samen liedjes gezongen. Ook heel belangrijk zijn de vaste en betrokken leidsters. Persoonlijke aandacht door individueel plakwerkjes met ze te maken. Ook niet onbelangrijk is het betaalbare uurtarief in deze tijd.
Je krijgt regelmatig foto's via de email om te zien wat zij gedaan hebben, maar de belangrijkste graadmeter is het blije gezicht van mijn dochter als ik zeg dat we naar school gaan. Mijn dochter en ik zijn heel blij met "De Rammelaar" en raden het iedereen aan!